streckning eller propp

Ja det får jag ta reda på i morgon. ska ringa Geria och höra va don säger om det.. I lördags hade jag son kramp i benet från knät till häl. baksidan. det satt i hela dagen. Jag skulle upp på övre plan och då small det till i min vänstra ben. sen kunde jag inte gå på benet. det kändes väldigt konstigt. hela söndagen gick jag och haltade kunde knappast gå.
vi var hos Tommy och Susan då fick jag lite råd om saker att göra. Sagt och gjort smörjde in med vit tigerbalsam. har svårt att tåla den. fick klåda på kroppen. Hundarna ville inte vara med mig. Jag tyckte det blev lite bättre. Jag kunde gå på benet.. Sen idag fick jag höra att blodpropp i benet ter  sig på samma vis.
Jag är svullen. blåmärken lite varstans på benet. ont att ta i benet. så jag ska ringa Geria i morgon och se vad dom tror det kan vara. bara att hålla tummar för att det är en streckning... Jag hoppas det finns en anledning att jag har ont.
Så inte nog med det. På omvägar får jag höra att Mor  sålt gården. Det fick jag höra av mors mans bror. ingen som tyckte jag hade med det att göra. Nä det kanske jag inte har. men rykten tycker jag inte om.
Tur att jag har mina Djur. Dom tröstar i jobbiga tider. Jag älskar mina djur. Jag sålde en kille på 2 år i går. Rafiki. men han kommer få det bra. Han bor med 8 brudar. . Nu ska jag ut med hundarna. ses nästa gång.

  • 31 visningar

Gillar

Kommentarer