streckning

Japp det var en streckning i benet. tack och lov att det inte var någon propp. Jag ringde vårdcentralen och vi kom fram till att det var en ordentlig streckning.Och det gjorde fruktansvärt ont. ..Så igår var förstå gången på länge som vi kunde gå på långpromenad. Men det gick ju bra det med.
idag har jag varit på Apoteket och fyllt på hyllorna som gapade tomma här hemma. Nu finns det medicin igen. Imorgon är det pingstafton, men det är ju en helt vanlig dag. Inget man firar längre. Det la dom till den 6 Juni i stället som en röd dag.
Jag var på willys och handla lite med. Tankade bilen med. Måste ju åka till stan på Måndag.Då ska jag träffa en läkare inom psyk det är nog ett halvår sist. Om inte mer. så det behövs. Så på måndag ska jag dit.
Vilket nderbart väder vi fick. underbart skönt i solen. ska bli kanonväder nästa vecka, så på tisdag ska roger vara ledig. så vi kan åka lite hoj.,.Idag slutar han kl 17. så han blir sen hem. Han har stängning och larmar mm...Så sent blir det.
Mina kaniner blir bara större och större. snart ska dom flytta härifrån. Den 21/6 är dom gamla nog. så har jag parat Lisa nu så vi får se om ca 30 dagar. va det blir för något. spännande att se..
Har sålt Rafiki. Han var otroligt vacker, jag saknar honom.. Men han har det bra som sagt.
Nä nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan Roger kommer hem. Ha det gott nu alla...
tjipp.

  • 29 visningar

Gillar