stormsteg

ja det närmar sig med stormsteg till bröllopet.
jag har massa att göra,men det är så jävla fruktansvärt varmt så man orkar inte göra något. Idag har jag bakat två sorters kakor, men men det ska bli mer, men inte orken där än.
Idag har jag varit uppe sedan kl 5.35 ja deka denna vecka förövrigt. man passar på att göra saker tidigt.
Ja nu är alla inbjudningar klara och svarade på. så nu vet vi vilka som kommer och så.
kläderna klara nästan alla, bara roger som ska ha ett par byxor med, skor och det har han. ringen är klar.Bara Rogers som ska graveras så lite fix är det allt kvar, men tanke på att det är 18 dagar kvar så börjar man få lite lätt panik.
Prästen var underbart bra. det var en normal präst om man säger så.
Kan vi hålla tummarna på att det blir sämre väder i veckan som kommer eller har jag bara fårr fel information om att det ska bli sämre väder.jag håller tummarna i alla fall.
blommor till brudbuketten ska skaffas med, suck, massa att göra som sagt. panik panik.
Igår dom en kanin som jag tog hand om. den var på rymmen, så en kompis tog hand om den först,men utrymmet räckte inte till så han fick bo här i en stor bur,men han gick bort i värmen.han var skönt vacker. men nu ligger han i jorden. jag vet inte om ägarna vet att den är borta eller om dom bara har släppt ut den så den skulle springa bort. Men jag vill inte ta hand om någon mer kanin utifrån igen. bara sorgligt,
Nu ska jag fortsätta med det jag har att göra här.
Ja i dag har jag börjat med pulver diet ska köra med det några veckor......

  • 65 visningar

Gillar

Kommentarer