stor seans

jag Hej ...
Jag har nu äntligen varit på mitt fösta seans möte. och det var väldigt kul och nervöst. Man satt och tänkte hela tiden att tänk om jag är den enda som inte får något besök. tänk om jag blir bortglömd av nära och kära på andra sidan.
Den som var först ut på seansen
Var min älskade Ninna, Hon fick det första mötet med en person. så spännande det var att höra. Sen var det en annan tjej och jag som satt och kände igen massa av det han förmedlade, men till slut så blev det den andra tjejen. Men jag vart nästa, Då kom min pappa och hälsade. Han hade många goda råd och många saker att säga så jag fattade och trodde på att det var han, Han var där och han var den som inte ville gå. han sa lite till bara, ja men lite till. Men det var ju fler som skulle ha besök. så han fick helt enkelt släppa taget. Alla som var där och vi var 7 st. fick besök från andra sidan.... Och Mats som han heter ,Medium Sa sådana saker som Ingen kunde veta. Jag har fortfarande funderingar kring en trasmatta som han nämnde, Jag vet inte vilken det är. Och han frågade om vi hade flyttat skräphögen någon annan stans. Jag fick ett papper med stödord så jag kunde gå tillbaka för att kolla om jg kommer ihåg något efter det, Han frågade om min armbåge. Och om jag har problem med den/dom.. Och ja det har jag, Jag kan inte sitta med armarna i bordet, utan det gör ont och jag blir fnasig och kliig. Och så frågade han om jag fortfarande sjöng i duschen.. Ja och det gör jag, jag nynna över alla, både ute och inne, När jag inte pratar med någon så nynnar jag. Så det gör att jag tänker på det varje g¨ång jag nynnar nu. Han sa lite saker med som jag ska tänka på. och han gick in på en sak och det var att jag skulle ändra kosten typ. Mer frukt, Jag har ju börjat med LCHF så det var lite kusligt. och att jag skulle skaka loss kroppen lite, röra på mig typ dans eller någonting. Så jag sa ju det att jag går och tränar varje dag utan Lördag och Söndag....
Han tycker jag ska prata med någon, och det gör jag,men min psykolog och det skulle jag fortsätta med. Jag skvätter med mina tankar, så utryckte han sig. och jag fattar vad han menar, Jag tänker hela tiden på något och hjärnan får aldrig ro. Det tyckte han med att jag skulle göra. få ett lugn i hjärnan.Tänka på mig själv.Tänka innanför kroppen. och att jag ska göra något som underlättar för mig själv, sen va det är får jag väl ta reda på vartefter. Mitt hjärta tillhör en person och jag vet inte hur han menar. Han sa jag ska akta mig för drag och kyla. Ja som ni ser hade han en del att säga.
Så säkert är att jag kommer gå på flera seanser. Kan jag lova.
Mitt liv kommer förändras i framtiden. men vad han menar med de, vet jag ej.
Sen i alla fall, så frågade vi om Rogers Bror Lollo som varit borta sedan april. Och han fick in att han lever inte, men han fick ett slag i solaplexus och skrek nej nejnej. Han ligger under några Björkar och aspar eller ask Stor sten i närheten med ev vatten. Han ligger mellan Finspång och Gusum. Han blev dödat utomhus. Så nu vet vi mer än vi fick veta av polis eller sånt. .Ja så nu får vi se vad som kommer fram..
Idag har jag varit inne i Hageby med min dotter, vi åt sallad och handla lite. Sportväska köpte jag.
Har ätit LCHF sedan den 27 sep och tränar 5 dagar i veckan. så vi ska nog få fason på kroppen... Sakta men säkert.
Nu ska jag avrunda,för nu är det bonde söker fru, Och sen blir det sängen. Kram och ha det gott alla  • 61 visningar

Gillar