star har flyttat in

Tjaooo
ja igår var jag och firade min ena dotter på sin 29 årsdag. det var trevligt, vi åt god mat. sen åkte zarah och jag till jula och handla lite saker. sen hem och hinner nog bara vara hemma ett tag så knackar det på dörren. där står Freja med lilla pälsklingen Star som ska flytta in hos oss.
Jag blir så varm i hjärtat när jag ser honom. Vi blev ju klara med buren i söndags. som tur är.
Han är så jäla goooooo.....
Det är sånt som gör att man orkar leva vidare. ljus glimt av glädje /värme.
Ja så måste jag tacka för alla varma ord och stötningar för mig i helgen. jag har mått piss. och när jag tänker på saken, så är det en biverkning av min medicin. man blir deprimerad mer än vanligt. Och ja det är ju så jag har /känner... man tar åt sig av allt, man säger att man är värdelös,fel,ful dum. Ja allt man kan hitta på om sig själv. Jag hittade alla fel.
Ja kan tala om att jag var på marknaden i söndags köpte mig en underbar vargjacka/tröja. velat ha den hela mitt liv. Nu är den min.
Köpte några värdelösa saker med till det. ja jag trodde det skulle vara as bra, men det visade sig när jag kom hem, gick den sönder. innan jag prova den... Nagelfilen som jag länge velat ha. men nu vet jag att billigt går tydligen inte att köpa.
Js så en sak till. en del blir straffade för sina elakheter. och jag tror en viss herre har blivit det efter helgens skitsnack elakheter som haglat över mig.
Nu mår han psykiskt dåligt och orkar inte gå ut utanför sovrummet än gång. Men jag hoppas han får lida lite och se hur illa man kan må i sitt psyke. Vi får se om han får någon hjälp från vårdcentralen...
nä nu bränner det i nacken,så nu har jag suttit tillräckligt länge

  • 82 visningar

Gillar