Städardag :-S

<

Idag är det meningen att jag ska städa, Jag har ju fullt upp hela veckan så det måste bli i dag, Jag har kommit så långt så jag har tvättat fönster i köket i alla fall.
Denna bilden tog Freja På mig och Sotnos 😘. Han heter så. och han kommer flytta vart efter till ett annat hem.
Idag är det inget vidare väder ute, men det är ju ganska bra för då blir det ju en massa saker gjorda inomhus 😁 Men jag har så Jävla ont i svanskotan. Hoppas det blir bättre med dagen.
Då är det bra att det finns hjälpmedel i alla fall socker gör ju susen i kroppen. man blir ju hur aktiv som helst efter ett paket sådana hahahah
Och det löste sig med Hundvakt på fredag jippi. Freja tar hand om vovarna. dom trivs med henne så det är bra, plus att det är ju så nära. dom kommer nog vara mer ute än inne den dagen tror jag och dom kommer få springa mer än dom orkar med hahahaha, men det behöver ju Khyla i alla fall.

Vi ska åka ca 30 mil på fredag, så jag ska packa matsäck och sådana saker på fredagmorgon. vi ska träffa andra på Shell..
Ibland blir man överraskad av att man har sånna finna vänner på facebook. Jag fick ett medelande om att det finns någon som hade tagit hand om mina hundar,och det känns ju underbart att läsa sånt. Det värmer ❤:at när man ser. Men det löste sig ju denna gången. Men vi ska ju åka flera gånger.. Vet jag.
Vi tar det med RO 
Nu ska jag fortsätta med det jag påbörjade. städa. ha det så länge så ses vi en annan dag.
Tjillevippen.... Margitha 🆗


 
  • 27 visningar

Gillar