speedad

Ja kroppen ligger i stress hela tiden. kan inte sitta stilla, håller på med någonting hela tiden. Sitter jag ner en stund blir jag rastlös ganska snart. så idag har jag tagit mig an badrummet på övre plan.
Lagat mat
Idag fick jag sova lite längre i alla fall. det känns bra.
Jag skrev till min kurator om hon kunde hjälpa mig med någon medicin, men det var jag tvungen att ringa läkare om, ja det förstår jag med men om hon kunde prata med läkaren tänkte jag....Så jag får antingen ringa i morgon mellan 8-10 så får vi se vad dom säger.
Igår var Annika här och hälsade på mig, det var skönt att få prata av sig lite. Bolla lite känslor. jag tror vi behövde det båda två. fick en pressent av henne. fick en badbomb med lukt av lavendel. den ska jag använda nästa gång jag badar.
Ja i går fixade jag en del. jag eldade så jag kunde bada och färga håret.så det är gjort i alla fall. så städa jag kök och hall. innan Annika kom. jag var uppe från kl 5.20 så det blev många timmar att hålla på. Ja så städade jag alla kaninburar med. så det blev en del som sagt.
Idag har jag väldigt ont i kroppen efter allt jag gjorde i går. men det spelar ingen roll. jag kan inte vara stilla för det. jag känner till och med att jag skriver på tok för fort så det blir massa fel.
läste journalen i från mitt besök hos kuratorn. Han hade skrivit att jag pratade fort. och jag märkte till och med att jag äter fort. inte äns det kan jag göra normalt.
Nu ska jag inte sitta mer här utan jag måste fortsätta med det jag höll på med, så jag blir klar.
Jag återkommer en annan dag. tjillevippen så länge

  • 50 visningar

Gillar

Kommentarer