sörger sånt man ej fick.

Ja jag sörger saker jag aldrig upplevde. sånt som man som barn ska eller skulle uppleva.
jag var inte bortskämd med för mycket kärlek. och det är det jag känner lite att jag saknat.
min familj drabbades av svåra tider. ett dödsfall i familjen upplöste hela familjen. Ingen orkade leva det luv vi levde. Så mamma och pappa skiljdes. jag flyttade völdigt snabbt ihop med en kille... skolkade.  Fick skitbetyg. Men jag brydde mig inte..
jag såg andra familjer som jag saknade. och det var att umgås äta tillsammans. göra saker..
jag kan säga att min barndom försvann den dagen Ronny gick bort. jag har knappt nått minne kvar på den perioden. försöker minnas saker. Men det är bara svart.. jag hade det tuft med min pappa som hade sina svackor i livet. Då han tyckte att vi två skulle lämna jordelivet tillsammans. en gång försökte han att gasa ihjäl oss. men mamma kom hem och dom bröt upp dörren.
andra gången skulle han hämta Benny på skolan efter en skolresa. Då tyckte pappa att vi skulle köra in i en bärg vägg. vilket jag högt skrek nej om. han stannade innan väggen. tack och lov.
mamma har haft svårt att visa vad hon känner. till en viss del.
ett tag hade hon och jag väldigt bra kontakt  jag kunde ringa mitt i natten och prata om någon man blivit intresserad av. ville höra va mamma sa om det. Men det försvann.. jag vet inte hur det är att förlora 2 söner. Så som hon har gjort. Man kanske stänger av. vad vet jag 
pappa flyttade till Småland. en period.. men han flyttade hem igen. till finspång sen till söderköping.  Han bodde där till han gick bort den 5/5-12
Nu mamma gick bort 18/3-21
Nu är det jag kvar av oss alla..
jag saknar allt de andra familjerna hade. kärlek ömhet.
jag har med blivit lite lik mamma. jag har lite svårt att visa vad jag känner.. jag vill inte visa folk att jag är svag.
mamma var lika dan tror jag.
jag hoppas att både pappa och mamma har funnit ro. och att vi kan få må bra igen.
Ja nu ligger jag i sängen och idag känner jag mig stark. Men vem vet vad morgondagen har med sig. jag hoppas jag får må bra.
Men kan ni fatta att man saknar det. Och att man kanske inte hatar enns föräldrar hur knasiga dom än är. jag har med gjort knasiga saker mot mina barn. men jag tror inte att dom hatar mig för det.
jag älskar mina barn  över allt annat. Så den som sårar mina barn sårar mig. det blir så..
Nu ska jag a sluta denna text.
ha det gott nu.

  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer