sorgearbete. 😌

det kommer tydligen i olika faser. jag Àr nog inte i första fasen Àn gÄng. vet inte om hon Àr borta eller inte. kÀnns konstigt. hur ska jag kÀnna. vad ska jag kÀnna. jag vet inte hur jag ska gÄ till vÀga. jag vet att jag har Ängest sÄ jag Àr fÀrdig att krÀkas. har mÄtt illa halva dagen. jag hade kurator samtal idag. och det kom upp mycket som hon inte visste om innan. sÄ det kanske blev för mycket för mig pÄ en gÄng. jag gick igenom 3 delar av mitt liv pÄ 45 minuter. SÄ det blev ganska intensivt
jag frÄgar mig sjÀlv dÄ fick jag diagnosen bipolÀr pÄ grund av alla trauman man gÄtt igenom. det ena vÀrr Àn det andra. Det Àr inte sÄ konstigt om man mÄr dÄligt i dag.
jag sov 2 timmar i natt. jag chattade med min dotter. som heller inte sov dÄ. jag lyckades somna runt 3.20 vaknade av kl 5:20 sÄ wow 2 timmar. DÄ Àr det kanske inte sÄ konstigt om man inte mÄr sÄ bra. jag borde ha sovit som en klubbad oxe. 6 lergigan 1 stillnoct oxh ett rör theralen och abilify. Men tankarna for runt i huvudet
framför allt sĂ„ har bilden nĂ€r hon gick bort fastnat pĂ„ nĂ€thinnan. det Ă€r det jag kommer ihĂ„g mest. jag ville klara av att stĂ„ dĂ€r i fall min dotter eller Ingvar behövde stöd. jag trodde mitt skulle komma nĂ€r jag kom hem. men det har det inte gjort Ă€n. Idag dĂ€remot sĂ„ stĂ€dade jag hos chinchillorna och hörde en lĂ„t. och tĂ„rarna började rinna lite. jag förknippade mamma med den lĂ„ten och mig sjĂ€lv. Ă€lska mig för den jag Ă€r. jag önskade att hon kunde Ă€lska mig.liksom jag Ă€lskade henne. Som min kurator sa idag. det var din mor oavsett.  Men den lĂ„ten lockade fram tĂ„rar.
se om prÀsten ringer med.mÄste försöka fÄ ihop ett stycke om mamma. Hennes liv. som ska lÀsas upp för de anhöriga. och musik som ska spelas.
jag hoppas jag fÄr hjÀlp av Candra. Ingvar sa ifrÄn sig det. Han har ingen aning om mammas musiksmak. SÄ det blir jag och candra.
nĂ„tt jag inte gillar Ă€r att det kan komma dit andra som jag inte vill ha dĂ€r. Jag hoppas dom hĂ„ller sig i frĂ„n oss. dom hade inget med oss att göra innan sĂ„ dĂ„ vill vi inte h det nu heller. mamma fick inte veta vart sin egen son ligger begravd. Utan det Ă€r hemligt. Ingen fick gĂ„ pĂ„ begravningen heller.. SĂ„ vad ska dom komma för. men jag hoppas dom inte kommer. rĂ€cker med bouppteckningen. 
Nu ska jag slÄ igen min blÄ tror jag. ny dag nya möjligheter.
sov gott.

  • 57 visningar

Gillar