smärtlindring

Ja idag fick jag äntligen smärtlindring. Alvedon 1 g hjälpte inte. Så nu fick jag andra oxycodone 5 mg
och oxikondon depå 5 mg så fick jag stillnoct mot sömnen. Men det har jag redan. men jag fick ringa akuten idag. jag har suttit och väntat på att receptet skulle komma in. men det hände inget. Så jag fick tag i dom i morse  och läkaren ringde i eftermiddag och sa att det blivit ett missförstånd. att han missade att skriva ut. Så det gjorde han på en gång.
Så nu ska jag äta depån i 4 v 2 om dagen.  Jag hoppas det ska bli så mycket bättre med värken. jag har gått med kryckan på hundpromenader. dom måste ju ut. sen får jag väl skrika bäst jag vill av smärta. Nu kanske jag slipper skrika rakt ut.
jag tog en depå nu i kväll. och hänner mig lite lullig jag är ganska känslig av medicin. Ja så ligger det till.. jag har mer smärta I låret. strax under skinkan.. sträcker jag ut benet så gör det väldigt ont. därför är kryckan bra att ha.
jag ska hämta en kartong till i morgon.. med depå.. ja den ska ju räcka i 4 veckor.
på torsdag har jag samtal med min kurator linda.
sen på fredag ska jag till sjukgymnasten igen. för att se vad jag har åstadkommit med mina övningar. jag inte har kunnat göra. tack vare fallet. Men jag hoppas hon förstår det.
Så det är lite inbokat den här veckan. nu har jag tagit blodtrycket och det ligger på 149/98 pulsen 67...
Men nu ska jag lägga mig och försöka komma upp skapligt I morgon..
pratade med zarah en sväng idag.
ville veta att hon mår bra eller ja båda så klart. både Daniel och zarah...
Nu säger jag godnatt. kram

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer