smärta

Ja jag har ont. framförallt när jag ska ta längre steg. Då vill jag skrika högt.jag har min krycka som hjälpmedel. tack och lov att jag har dom. jag måste ut med hundarna oavsett hur ont jag har. dom ska inte lida. jag gick till torpet långsamt med krycka och 3 hundar. Fick ta lite rast då och då. nu känns det i låret baksida. höften gör mindre ont idag. Men låret.. jag tog mig ett varmt bad idag och det kändes skönt. mjukade upp lite i lederna.
jag lagade mat idag grytbitar i sås potatis. Gott var det.
Nu ska jag titta på lite serier. ta det lugnt.. tur att jag har smärtlindring hemma.. för läkaren har inte skrivit ut nått till mog som han sa. nått att sova på med. Men inget. Så vi får se när journalen skrivs. det har det inte heller gjort.
jag ska till sjukgymnasten på fredag så då hoppas jg att jag fått lite information från akutvistelsen. vet att läkaren hette Oskar men inget mer än det.. jag kommer inte ihåg så mycket från gårdagen. det är lite jobbigt. men jag får se om det kommer in i dagarna.. I journalen alltså. jag borde nog skaffa en drulleförsäkring.. om jg ska hålla på att slå mig på detta viset. jag är glad att jag är lite rund. annars hade det gått värre tror jag.
Nu ska jag avrunda och hoppas alla får en bra natt. tjillevippen

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer