småpyssel

ja hela tiden är det nått att göra. idag har jag städning av kaninburar. igår satte vi upp en lampa i vardagsrummet bara inkoppling med som ska göras. Idag ska jag träffa min kurator för andra gången. Men hon var bra så jag är inte orolig.

Igår var Roger hemma och hjälpte mig lite. sen är det bara resten kvar. men det fixar jag. På fredag ska jag göra smörgåstårtor. både laktosfria som glutenfri. så det ska göras. så det är lite mer saker att handla till som ska på tårtorna. Plus brödet ska köpas. Det blir två smörgåstårtor och en liten glutenfri så Sandra kan äta med. så ska hon baka lite med. resten har jag fixat till kaffet.

Ja just det alla koppar ska in med och plockas upp och diskas ur. se hur många som är hela. dom har ju stått på altanen i vinter, så det kan vara så att det gått sönder någon kaffekopp.Just nu sitter jag här och väntar in klockan. ska köpa en vattenflaska till chillorna med i dag. då de har en förmåga att bita sönder plastflaskorna så duktiga är dom. men då är det bra att det finns i glas nu..

Ja nu vill hundarna ut en sväng. så jag avslutar här och nu

ses

  • 32 visningar

Gillar