Smälta gårdagen.

ja jag försöker smälta gårdagen.. Jag hängde inte med i alla siffror. så jag har skrivit till juristen.

Jag fattar inte detta med Att En person får sitt arv nu. medans vi andra får vänta. Det känns så fel. Plus att mammas bil ska väl stå med på bouppteckningen. Det gjorde den inte heller. Mamma stod på den som ägare..

För det var väldigt viktigt att hon stog för Veterinärs kostnaden eftersom hunden stod på henne. Det skulle dom ändra i pappret. Men att mamma står för bilen kom inte upp. Bitter ja jag är bitter. Jag är arg och ledsen. För det är så orättvist att en person som aldrig träffat min mamma ska få pengar. Och dom som fanns där inte får ett öre.

Det leder till så mycket hatande. Man hatar de personer som det gick bra för. Ja och jag mår så dåligt av att hata någon. Det klarar jag inte av. men jag hatar dessa personer. Jag såg hur dom satt och flinade. och att någon säger att pengarna ska jag nog sätta sprätt på. Så det var menat till att mina barn inte ska få någonting... HATAR

Varför kan man inte göra upp när man lever. utan att det måste ske när man dör. Ja jag vet at man inte kan göra upp innan, men jag försöker tänka... jag hoppas jag får fotoalbumen på fredag. som jag bad honom ta med på begravningen. så slipper jag åka ut till honom..

Nu så ska jag göra lite affärer. så nu avslutar jag här.

  • 42 visningar

Gillar