slutet för Snuttis. 😭

Ja idag var det sista dagen för Snuttis. Han var inne hela dagen. Han orkade inte gÄ sÄ lÄngt. men sÄ lyckades han att fÄ upp dörren till vardagsrummet dÀr kattluckan Àr. men han hade inte gÄtt ut. SÄ jag stÀngde igen dörren bÀttre. NÀr tiden var inne ville han inte gÄ in i buren. jag förstÄr honom. Jag la in lite godis, det gillade han.
vi kom dit och han visa sitt missnöje med att sitta i buren.
Snart ropade dom in oss. kom in i ett rum med ljus tÀnda och en varm plÀd.
jag fick skriva pÄ ett papper dÀr det stÄr vem han var och allt sÄnt. sen fick han en lugnande spruta. Han fick komma upp i min famn. dÀr lÄg han och det blev lite jobbigt för honom att andas. Han mÄdde illa med. Men snart sov han. DÄ kom hon in sÄ dom fick sÀtta dit en kanyl. SÄ dom kunde ge det sista. Det trÄkiga i det hela var att hans cirkulation inte funkade som det skulle sÄ det ko. inte ut i kroppen sÄ snabbt.han fick tvÄ sÄdana sprutor.men hjÀrtat vÀgrade att sluta slÄ.
SĂ„ han fick I stĂ€llet för en spruta till in i kanylen sĂ„ fick han en sĂ„ kallad döds spruta i hjĂ€rtat. DĂ„ tog det bara nĂ„gon minut.sen slutade hans hjĂ€rta slĂ„. tĂ„rarna kom nĂ€r man sĂ„g hur han andades och inte visste om han kĂ€nde nĂ„tt. men det gjorde han inte. Han var sĂ„ djupt sövd. Sen kom en vetrinĂ€r in och lyssnade pĂ„  om hjĂ€rtat slutat slĂ„. DĂ„ fick vi Ă„ka hem.
vĂ€l hemma fick han sin sista vila. Han ligger hos sina grabbar nu. dom busar pĂ„ andra sidan. jag tycker att jag ser honom överallt men det Ă€r vĂ€l bara hjĂ€rn spöken.  jag har inte kommit över shaggy och zacke Ă€nnu. SĂ„ det tar ett tag innan jag kommer över Snuttis med.
Mina vackra pojkar. jag Àlskar och kommer sakna er oerhört mycket.
farvÀl.

Gillar