sluta med medicinen

Ja jag ska sluta med blodtrycksmedicinen nu ett tag. Jag fick sådana benkramper i går. och blåmärken över hela benen.och när jag läser om biverkningarna så står det ovanliga blåmärken. och jag såg när jag fick blåmärket. Det var hemskt. Jag ska sluta med den i en vecka och se så svullnaden i benen går ner och att kramperna släpper.

Jag ska hålla koll på blodtrycket i veckan som kommer...På måndag ska jag träffa dietisten. och innan det så ska leo hämtas på torsdag har jag videosamtal och på fredag ska jag träffa läkare. Jag har aldrig träffat den här läkaren, han har bara skrivit ut medicin till mig genom alla åren. så nu får jag ett ansikte på honom. Jag har ju slutat med Ergenyl och ökat Abilify jag har ätit den ca 2 veckor. tror jag att det är. och jag har inte fått några biverkningar av den i alla fall. Det är skönt att slippa det.. jag kommer ihåg när jag började med Abilify. jag mådde så dåligt av den i två veckor. men sen gick det över. Att jag stod ut är ju konstigt. ständig illamående frös hela tiden fast det var 25 grader varmt ute.. ja jag fick en hel del biverkningar, Så jag är glad att jag slapp det nu.

Idag slutar Roger kl 17.00 Men han är på väg hem nu skulle jag tro. Solen skiner för fullt nu. underbart väder ute.

Ja så måste jag berätta att Kangoon är omtypad. besiktad. klart till 2022. Underbart att vi fick i ordning på ABS helt otroligt, Men den kille som lyckades gav inte upp..

Så nu ska vi städa den tvätta den och sälja den Imorgon ska vi åka och hämta en chinchillabur i östra husby med. Den får vi gratis. Bara vi hämtar den. Den är väldigt fin. Jag tänker ha den som flyttbur till kaninerna om det går som det ska.

Dom behöver ha någonstans att vara medans dom väntar på sina nya ägare. så vi får se om den hinner bli återställd till Måndag.

Nä nu ska jag inte skriva mer. Jo jg har färgat håret i dag. det blev Kaffebrunt. jag trivs med den färgen faktiskt.

Ja så är det. nu får ni ha en bra dag alla glada, och en underbar helg. Ps på Söndag ska jag vara i väg och göra en ihopsättning med två kaniner, Hoppas det går bra. d

snipp snapp slut.


  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer