sliter sliter.hejhopp. Jag sliter med chillaburara och städar, men man kan inte vara så länge då det dammar av sanden och hö. så nu sitter jag här och skriver lite, men har varit där uppe i flera timmar. R har fixat hyllplan till dom så dom blev nöjda. Nu är det mitt kar och det är att städa ur...Tidigare i dag gick hundarna och jag Brunneby. såg ut som snögubbar när vi kom hem 3 km senare. Fick ta av mig kläderna och tina upp mina lår. dom var som isbitar. Men nu är jag varm kan jag lova. ska väl ut med hundarna snart igen, då det är dags. Men dom får hålla sig en liten stund till... Idag vet jag i allafall att jag har gjort nytta.. Det känns ju bra för min del.På måndag ska vi träna Mia och jag igen. det får bli lite så med tiderna då Mia jobbar med.Men jag är ju flexibel tack och lov. .
Inget mat har jag ätit i dag heller. men jag hinner nog, ingen risk att någon lagar den till mig tyvärr. så det får jag göra själv.
Ibland undrar man vad man har en gubbe till.När ag i allafall gör allt. och kan göra det han gör utan hans hjälp, bara att han inte tror att fruntimmer kan göra si och så.... Men jag fixade hyllplan till lilla buren utan hans hjälp i dag, men det får han se när han ska fixa det i morgon som han sa. då kan han ju gå ut med hundarna  i stället.
Klåda överallt i dag just nu,ser ut som en apa med lopper eller nått. kliar här och kliar där.
Men jag ska avsluta.... Ha det bäst nu...

  • 18 visningar

Gillar