skuldfria

Ja äntligen är vi skuldfria från Mobilegroup. fick ett mail där det stod att vi var skuldfria och mobilegroups kontot är nollat.Vilket jävla konto. Vi har fan inget konto där.
Men det är ju så skönt att vi inte har mer med dom att göra.

Hej,

Vi har nu mottagit eran retur och skrivit av skulden, erat mobilegroupkonto är nu nollställt.

Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar Nathalie Kundservice

Men jag tror att polisanmälan gjorde sitt till i detta fallet. Eller jag hoppas det i alla fall. 1108 kr mindre som dom ville ha betalt för. Så idag ska vi fira. med något gott i matväg. Jag vet ej vad än,men det löser sig när jag handlar.

Jag har gått tiden sedan i fredags och väntat på svar från dom.. men i dag kom det till sist.

Så nu väntar vi ut 3 abonnemanget bara sen blir det Hallon för min del... Men jag kommer ha samma nummer hoppas jag. men det går inte ut förens i augusti.... sen blir det inget mer abonnemang... jag har hört att man får lika bra förhållande till Kontantkort som med abonnemang....

Ja så är det i alla fall. Nu har jag eldat badat så snart ska jag ner till söderköping och handla lite,

Roger har min bil. då den tydligen ska krångla med växellådan eller nått. Jag ville att han skulle prova det så han fick se hur jag menar. det fick han i morse, Då den växlar ner mitt i farten. sen varvar den så in i helvete. Varvräknaren går upp till 4-5

Inget kul alls detta. Jag älskar min bil. men jag hatar att den är trasig..

Ja så hoppas vi i dag med att det löste sig för Inga med flyttfirman som aldrig dök upp som dom skulle göra. Dåligt av dom att slarva på detta viset. det skulle du ju ha kompensation för.. 1 1/2 timme försenade efter vissa samtal..

Lycka till med flytten nu.

Nu avrundar jag här..

  • 34 visningar

Gillar