Skitväder

Hej hopp. Jag blir så glad 😔 när jag ser att det ska bli sitväder i midsommar.
Mina barn ska komma och det ska bli så kul, men då vore det underbart med lite finare väder. Vi ska ju grilla och så.
I söndags hämtade vi våran soffa vi köpte för 1500:- den var värd varje krona.
 Så i kväll åker vi i väg med den vi hade innan, den ska till sopor. Vill inte se den mer. Sen har vi mer skräp att bli av med, men det får väl bli en annan dag. Men jag ska se om jag kan fixa lite på våran altan i alla fall. Kolla ut i går och gick in igen. Inget kul alls. Men om det ska bli skitväder blir det ju ett val. Om vi inte hinner skaffa en paviljong. Pratade med Roger om det i går. Då kan man sätta upp den utanför köket, . ska kolla lite vart jag kan hitta dom.
Idag Kommer Sandra och Jesper hit och hälsar på en sväng. Vi skrev i gårkväll och då snarkade Roger bredvid mig hihihi..
Men dom ska på massage först, så vi hinner bli av med det vi har på släpan och Roger ska hämta någonting hos en kompis, så jag hoppas han inte tar hela dagen  eller kvällen på sig.
Ja det har inte hänt så mycket i helgen, Jo Roger rensade rabatterna och det blev så fint. Jag ska vara kaninvakt tisd- sönd.... Skönt att veta att vi hjälper varandra och att dom kan ställa upp som hundvakt när vi vill åka lite hoj,
Det är ju bra med sådana grannar.
Och helst sådana som gillar djur. Barnen älskar våra hundar och jag älskar deras kaniner, men jag tål dom inte, men lite kel gör inget.
Hoppas det går som det ska med Lånet och att det inte är något fel i pappren, Jag hade velat köpa min Ipad Innan Fredag, men det blev inte så, eftersom inte pengarna kom in som vi trodde ska skickas vidare hela tiden. Inget sköts i Norrköping längre. så då blir det lite tid på det med.
Jag ska ha en löpband med för 1500 vi konstaterade att det är bättre med det. för då kan Roger med använda det, Inte bara jag och Khyla. Han kan ju springa i alla fall. Jag kan gå fort. Och det är ju bra.
Nä nu ska jag göra någon nytta, Kan inte sitta här hela dagen och skriva. Så vi ses nästa gång. Kram och Tjillevippen Margitha ✳
  • 26 visningar

Gillar