skit


skit. golvet blev inte inlagt i helgen.
Nu kommer det ta lång tid, för nu är det så att R blir trött efter jobbet och går och lägger sig direkt när han kommer hem och samma visa på tisdag. onsdag då är det så mycket som ska göras eftersom det inte blev gjort mån tisd.. Själv ska jag på mammografi och sen träna på måndag. Så ja det blir inget gjort blir besviken på att det inte blir som jag tänkt. Igår var vi och köpte mattan och det blev svart/grå. ser ut som sten. kostade 3100 med lim. så när vi kom hem,började jag riva ut golvet som var och det var en hel massa mattor. men underst låg det trägolv. jag vill inte ha trägolv dock,men det blev inte en massa efter arbete med golvet på det viset. Jag lastade den gamla mattan på släpkärran så nu är det där med. bara att åka och kasta. Köpte 4 beckfilmer igår.senaste spännande att se dom. sen kaffekapslar. biligt och färg till skrivaren. Åt tre korv med bröd på hela dagen. Inte konstigt att jag var hungrig i natt när jag skulle sova. men men.. Hundarna tycker inte om att vi håller på i köket med golv och sånt. Vi köpte handtagen till skåpsluckorna med eftersom vi ska göra om dom med. Ja som ni ser händer det saker här inne. Men ibland går det inte fort. jag har en egen skalman i huset. och det är Roger. När han lägger den sidan till...
Träningsväskan är laddad och klar för ett nytt pass i morgon... Oh jag längtar efter den 1 november för då ska vi få massage. och det ska bli så skönt. Träna innan..
Ja går blev Saga och Snövit osams. Svartsjukedrama. Grannen höll i Snövit och jag tror hon luktade annan kanin och det gillade inte saga. så hon jagade snövit i hela buren och det länge,plus att hon inte var snäll mot henne, men det har blivit bättre , jag tog ut saga i dag och kelade med henne i stället för med snövit. så hon skulle känna sig mer älskad.... Hoppas dom löser det på bästa sätt..Jag ska inte vara uppe så länge i dag för jag ska upp skapligt i morgon. och jag har varit så trött sista tiden. Vill bara somna om igen. Men som sagt in till stan och klämma tuttarna.
Men vi ses igen snart hoppas jag...


  • 21 visningar

Gillar

Kommentarer