Skallgång igen och inget hittat

Ja idag fick jag ett samtal från Missing people om en ny skallgång i kväll kl 18:00 0ch om det inte ger någonting så söker dom på Måndag igen..Jag hoppas hela tiden på att han ska dyka upp som gubben i lådan. Han är ju tjejtjusare så han kanske följt med någon tjej och glömt tiden. 68 år i ålder är han,men inte när det gäller kärlek. Då är han yngre än oss alla. men det är sån han är. Lollo är sååå go och snäll.
Polisen har sökt med hundar i viken vad jag förstod och idag utökar mp områder... snälla låt det vara uppehåll ... För det kan man inte säga att det var förut, Himlen öppnade sig. Kaninburstaket lyfte, kaninerna fick en ofrivillig dusch. Dom var inte glada när jag kom ut och stängde det igen. men jag satt fast haspeln som gör att det inte kan blåsa upp igen. Men jag trodde inte det skulle bli så, då hade jag satt fast det i morse,
Roger jobbade till 12 i dag och är ledig halva dagen. Själv har jag varit nere på dollarstore handlat lite saker. Hårfärg...Jag tog mellanbrun i dag för det röda blir så uttvättat och blekt i solen. så då fick det bli denna färgen. Roger sa att han blev nykär igen när han såg mig, han tyckte jag såg ut som när han och jag träffades, men då hade jag svart. Men det ser svart ut innan det torkar.Igår var jag på Rusta i Hageby det öppnade i dagarna och där hittade jag ett växthus för 79 kr, vill jag ju ha. sen lite annat smått och gott..Inget godis alltså. :-)
Ska ev upp och städa chillaburar i dag eller i morgon sen kaninburarna med, men det väntar jag med till det är uppehåll och har torkat i marken,blir så lerigt annars. Då kan kaninerna vara i uteburen och äta gräs, Sen ska jag hjälpa till med grannens kaniner, Några dagar.... Dom är och njuter av solen på cypern eller nått. ja inte alla, men några. Hoppas dom får det gott där. Jag solar lite solarium så jag får lite färg i stället. Måndag ska vi träna igen.. sEN FÅR VI SE VILKEN DEN ANDRA DAGEN BLIR vi är så duktiga som håller på tycker jag, Jag har ju fått lite muskler i armarna och det är lite kul.. även om det är lite bara,men jag ser det...Nu vill hundarna ut, så då är det bäst att avrunda denna för dagen. Men information kommer om Lollo när jag vet något nytt.
Ha det gott nu alla Tjahopp då.
Margitha

.

.

  • Vardag
  • 55 visningar

Gillar