skadad

I tummen.vet ej vad det är för fel, men jag har svårt att använda vänster tumme. Kraften har försvunnit i handen.Jag hoppas det går över. Lite handikappat är det allt. Tur att jag är envis och jobbar ändå. Idag har jag städat alla kaninburar. Innan det var jag i sörping och handlade lite. Köpte mig en bälte till mina byxor.

Underbart väder ute är det med,solen skiner. På söndag ska jag till Ninna om allt går som det ska. det var länge sedan vi träffades.

Vad har hänt här omkring då. Ja inte mycket. Vi har sågat ved, fixat på tomten.Klippt gräs. fixat lite med allt möjligt. Snart är det dags för vinterdäck på bilen, men jag vet inte om jag får några då dom inte är omlagda än. Måste läggas över på de gamla fälgarna . och det är ju det som inte blir gjort.

se och det kommer några barn och kör bus eller godis här då. har ju köpt lite godis i fall.

Träffade Carola i dag, det var trevligt. En snabbis utanför dollarstore :-)

Ja så har jag beställt mediin, men inte fan visste jag att det skulle skickas till hjortens apotek. då hade jag valt utlämningsställe i stället. Nu blir det tt åka in till Norrköping. Men v fan, inget att göra åt det. men det konstiga var att jag beställde det i torsdags. idag packade dom det efter det jag kontakta dom i chatten. då helt plötslig fick jag ett sms att det packas och skickas till hjorten. men undra om det var för att jag tog kontakt med dom eller vad det berodde på

Ja sånt är livet på en tallpinne, hoppas det kommer snart för min medicin är slut :-( och det är ju inte bra.

Ja just det ja den 9 november ska vi på Middag till Bettan. det ska bli kul.

Nu avslutar jag för i dag. åter kommer en annan dag.

  • 26 visningar

Gillar