Sjuka samhället. R.I.P. Tompa

Alltså. Vad är det för fel på samhället... Kan man skriva vad som helst i tidningarna nu för tiden. Visst att det finns yttrandefrihet. men vem skyddar de drabbade av allt. Ingen som finns där för dom. Tommy var en vanlig kille med intressen för annat,men han tog sitt straff de gånger han behövde..... Mrn nu skriver dom att han var ett typiskt offer. vad fan är det.
Han har faktiskt syskon en mamma , vänner flickvän. som får läsa och se vad samhället skriver om deras älskade Tommy..... Jag har kännt TOMMY sedan 1997. Han var sju år då jag kom tillbaka till söderköping. Ingela och jag blev som fastsvettsade på varandra. Vi var alltid ihop. lagade mat ihop. fixa cigg tillsammans när det snart bara var timmar var till vi skulle få nya pengar. Vi åkte alltid till shell och handlade, barnen bar med. Tommy,evelina,Candra och Zarah. då festade vi med korv och massa godis... Vi firade jular tillsammans. Vi firade födelsedagar tillsammans. Så om någon vet vad Ingela och Evelina och Vivvi går igenom,så är det vi, de som växte ihop med denna familj.
Han har syskon. som får leva ett liv utan honom. Jag vet hur det känns, jag kan beskriva den känslan. Jag kan aldrig säga att jag vet hur Ingela Känner för då ljuger jag. Jag kan bara föreställa vad hon känner. Jag vet ju hur jag skulle reagera om mina barn råkade illa ut. Jag skulle nog dö på stället. Jag älskar mina barn oavsett vad dom gör är eller har varit... Dom är bäst... Det bästa som helst..... Nu fyller ju tommy år den 18 december och han blir 25 och det var ju en stor sak,, förbarnen, jag vet för mina har fyllt 25 år båda. och det är ett år man vill minnas.....Nu får ingen fira Tommys 25 årsdag. Och det är orättvist

  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer