sitter här en sväng

Ja jag sitter här en sväng, då Roger är hemma och sjuk så jag inte stör honom. Jag eldar och håller på lite tyst. Måste ha lite varmvatten. Jag behöver duscha och tvätta håret.
Igår blev jag överraskad. Grannarna skulle ut på promenad, så dom undrade om jag ville följa med, och det var en trevlig tur i skogen med 4 hundar som var överlyckliga. pepsi och Milo sprang och lekte som galningar. skitiga så in i den. Vi gick över 3 km men det kändes inte som det,men jag hade Runkeeper på .
neb det var trevligt i alla fall.....
Nu fick vi första snön i helgen med, lite snopet men men ,den ska ju komma för eller senare,
Ja så vad i fan ska jag skriva nu när jag skivit det jag skulle skriva. Finns inte så mycket i mitt liv just nu som är intressant...
Jag fyller på måndag nästa vecka. 49 år. men jag blev lite glad för Zarah trodde det var 46 år. det var lite roligt att höra.
Pratat med Annika i fredags med, alltid lika trevligt att få en tur u luren med henne med. lite att prata om. Finns alltid någonting man kan diskutera. Jag ska snart ner och lägga in i pannan med, så då avslutar jag denna dagen med ett hejdå. ses nästa gång.
ps Ninna flyttar snart till sörping i gen. ska vi umgås massa mer ds

  • 26 visningar

Gillar