Sista gången

Japp det var sista gången vi hade tjejmiddag i skärblacka. Så Inga flyttar till Norrköping i stället.Ilördags blev det god mat och god dricka. och spel- det var tre rätters hon bjöd på Jag som varit livrädd för avocado gick ju riktigt bra att äta det med,. varmrätten var underbart god. och så blev det efterrätt. och kaffe med choklad. Och så spelade vi kortspel det var kul. Inga vann i plump. Så det blir detsamma när det är Ankis tur och så spelade vi skipbo. första gången för mig. men det var kul. Jag kom hem vid 23:10 så det blev en lång kväll i alla fall.
idag är det måndag i gen och helgen gick p som vanligt. vi sågade ved, hämtade hem en liten trädgårdstraktor den hoppas Roger få igång. Man kan ju alltid hoppas han lyckas med det. men han brukar ju lyckas med de saker han lagar. Nu har jag varit uppe sedan kl 5:20 och har inte lagt mig igen. jag håller mig vaken så jag kan sova i kväll.
Suttit med räkningarna nu i dag. lagt in och sett till så det dras som det ska. Roger får ju inte lön fören den 28 . det är lite dumt då räkningar ska betalas den 27. ja en del i alla fall. lite jobbigt läge. Tänk om dom kunde ändra på lönesystemet.
idag har jag varit i kontakt med veterinärerna i söderköping ang medicin till khyla. dom skulle ha fixat det i fredags men det blev inte så. så dom skulle ta tag i den i dag . tur att hon inte har helt slut på medicinen mot ep anfallen. ska till vet den 3/2 och ta prover för att se vart hon ligger i levervärden. Kolla öronen på samma gång då det inte värkar gå över ordentligt
Ja nu sitter jag här en sväng. har varit ute och matat kaninerna med. Druckit kaffe har jag med hunnit med, se vad jag ska hitta på nu då. finns hur mycket som helst att göra... bara att ta orken att börja.
Hoppas alla får en trevlig fortsatt dag.tjipp

  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer