sista dagen 20210728

Ja nu är det sista dagen för Snuttis. i morgon ska han få komma till sina bröder. som han har saknat dom. Det syns att han inte mår bra på många sett.
i morgon kl 13:15 kommer han och jag sitta tillsammans och han tar sitt sista andetag. jag var med när han tog sitt första, så då ska jag vara med på det sista. han ska inte behöva vara ensam ledsen eller rädd. jag kommer förklara för honom att han bara ska sova. att han kommer träffa zacke shaggy isidor kurrar missat grolle. Ja dom kommer ha det så roligt på andra sidan. jag har sett ut hans sista vila.han ska få en skylt där shaggy zacke och snuttis namn står. Sen får dom vila I frid. vi kommer att gå dit och prata med dom.. hos kurrar finns det en liten nattlampa så hon inte behöver vara mörkrädd..
jag har inte mått så bra idag jag heller. mitt blodtryck har skjutit i höjden. 170/107 som högst. kl 6.30 var det 163/107
sen har det varit mycket upp.
jag tror att det är stress son gör det så högt. när mamma gick bort låg mitt blodtryck på 160/100
sen har jag sådan smärta I kroppen med. Och det gör sig nog visat på trycket. Men jag ska prata med läkaren om en v så får vi se om det blivit bättre eller inte. Men jag hoppas det ska bli bättre. 
Idag har jag även träffat Mia. vi fikade lite. sen handlade jag och åkte hem. lagade mat. men glömde att äta själv. klantarsel.  Men men. jag har ju att ta på så jag överlever. 
hundarna är galna här hemma. Det är löp och alla parar sig med Alla. orgie.. I natt ville dom ut.. dom kom inte in på 40 minuter. Så håller dom på..
nä nu börjar huvudvärken att göra sig påmind. Så jag avslutar för idag. åter kommer när jag orkar.
ha det bäst
kram

Gillar