Semester

Tja va.

Idag är det söndag och solen skiner som en beng. Men men skönt att det är soligt. Idag har vi inte gjort så mycket, mer än slaktat ett bord som vi har massor av. Så nu ett mindre i alla fall. Igår var det jobbar dag. Hämta virke och det var ju att plocka på kärran, plocka av kärran. men det är klart. Så satt jag ocgh prata med Ninna i 3 timmar och 45 minuter. men vi hade en del att prata om efter all tid vi inte har träffats och pratat.
Så vi slog igen här kl 00,30. Då sov Roger som bäst. Nu har Roger en veckan semester och då ska vi hinna med en del. vi ska till Valdemarsvik och hälsa på Tyskarna. vi ska fixa detta med veterinären. bygga och fixa. åka lite motorcykel.
Ja det är en massa mer som jag missat.
Idag Åt vi pizza, jag valde som vanligt viking med giros kött och curry sås. och var man inte vaken kunde det bli lite sting i såsen. då det flög hur mycket getingar som helst där vi var. Mördade dom en efter en. men i tallriken och klafsa runt först-. Så då tog jag gaffeln och gafflade lite, inte så mycket att kniva om. haha...
I fredags städade jag alla kaninburar med, så det blev klart. så någonting har man gjort i alla fall..
Nu sitter jag här och slappar i skuggan, för attan vad var,t det blev ute. Ska kolla till mina kaniner lite så dom har vatten. Vill inte missa en sådan sak i värmen. Igår var det en av grannbarnen här och hälsade på kaninerna. då blev det lite slarv med en lucka,så Snövit och hennes brudar smet i väg. Khyla vaktade dom, hon gjorde inget utfall mot dom som jag trodde, men jag litar inte på att det går att lämna henne med kaninerna. Hon vill nog äta dom, men Hon var duktig som inte rörde dom.

jag fick in dom i buren igen och alla glada...
Ja men nu så skiter jag i detta för stunden..... kram och tjillevippen på er
Margitha


  • 49 visningar

Gillar

Kommentarer