sårbehandling

japp idag var jag iväg till Geria vårdcentral. dom skulle kolla mina bensår. sagt och gjort så tvättade hon såren och la på en salva sen plåster. det ska sitta på till nästa vecka och sen ta bort och hoppas på att det blivit bättre. Jag passade på att fråga om mina fingrar som har somnat. lillfinger och ringfinger. de har inte vaknat ännu. men hon frågade om jag hade känsel i handen. vilket jag har. Så då var det ingen fara sa hon. det är bara det att det blivit värk från ringarna till armvecket. insidan alltså. inte armbågen. Så jag undrar ju så klart va det kan bero på. i går hade jag hugg I ryggen. lungan kändes det som. men inte att det högg när jag andades utan det kom rätt va det var. Jag fick för mig att det är all stress son gör detta med min kropp. Allt vi varit med om senaste tiden. jobbigt är det.
Roger och jag pratade om katterna idag. och han sa att det var inte långt ifrån att han inte orkade jobba.
Men son jag sa det är nästa värr att vara hemma. Där man har alla minnen och man väntar sig att dom ska dyka upp. jag skar kött i går och då kommer alltid zacke och tigger. Men han kom inte. det gjorde mig ledsen. Samma sak att jag kollar min kontorsstol varje morgon där shaggy alltid låg. Men inte längre .. Det är jobbigt att ha det i huvudet.
vi pratade om att skaffa nya katter men vi kom fram till att vi inte vill det. Det gör för ont ön så länge. och jag vill ha en naken katt och Roger en mancon eller hur det stavas. Så det kommer vi inte ha råd till. och ibte att dom skulle bli ute katter.
ny blåser det storm ute. Man får vara rädd att taket lyfter. Roger målar moped,jag ligger  i sängen..  och vilar. ska snart sova..

  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer