Så trött så trött

Ja jag är trött. känns som jag aldrig får sova ut ordentligt. Inatt sov jag 3,3 timmar, jag vet inte varför jag sover så dåligt nu ett bra tag. Men det känns i kroppen att man inte sover ordentligt. Och trött och hängig är jag.Helgen har gått och påsken är över. så nu kan man pusta ut för den.Nu blir det väl ingen högtid på ett tag. Men vi ska fira 1 maj i alla fall.

Valborg med då,men det skulle bli kallt då som vanligt.Det slår aldrig fel att den kvällen blir kall och ruskig. Iveckan ska det tydligen bli 25 grader. så det är väldigt varmt för att vara april.

Ja jag har ju namnsdag den sista april med, Mariana. Inte mycket att komma ihåg men men.

Jag har lagt ut min Moped på försäljning igen, se om det blir någon som nappar på den. vi la även ut båten och där fick vi ett svar,men sen blev det inte mer. En av motorcyklarna blev det med ett svar på. Men sen blir det inte mer. Dom tror man kan skänka sakerna. men man har ju trotts allt betalat för dom.

Ja inte jag på Mopeden, utan den var ett arv efter min pappa.Men jag har ingen nytta av den, och det är så synd att den ska stå och samla damm.. Vi får se om det kan komma någon intressent

Ja nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan gå ut och mata mina kaniner, Har varit uppe sedan Roger åkte till jobbet, Se om jag kanske gå ett par promenader i dag med vovvarna. det blev inte så mycket i helgen..

Nu ska jag avrunda här och göra någonting annat.

tjipp tjopp

  • 60 visningar

Gillar