Rykten kommer rykten går. Lollo lika borta ändå.

Ja rykten är inte roliga.
Idag fick jag höra att det kommer nya saker om försvinnandet om Lollo. Man ska dragga i skiren tydligen efter hans kropp. DET ÄR EN LITEN SJÖ,MEN DJUP, 47 M DJUP..
Men när vi ringde polisen sa dom att det inte finns någonting i att det skulle vara en stor insats att leta efter Lollo där. Vi hoppas hela tiden att han ska komma hitta honom, så han får komma i jord. Han ska till och med fylla 69 den 7 april.Då det är ett år sedan han försvann..
Men ja jag hoppas det kommer en lösning snart. för det är tungt för de nära och kära att gå från hopp till förtvivlan. Ena dagen är det omhäckning andra då är det någon annan. en annan gång till och med hade dom sett Lollo i söderköping med sitt barnbarn på en frisörsalong. Ja så man vet ju inte vad man ska tro på till slut.
Idag jobbar Roger Han har varit sjuk ett par dagar.
Vädret är med lite konstigt, Idag snöar det. Men på fredag ska det tydligen bli runt 19 grader. Helt galet. Men det är ju der ena rekordet efter det andra. Så det är ju lite kul.
Nu eldar jag så jag kan hoppa i ett varmt bad. Sen har jag lite annat att göra.
Pratat med Ann-Helen i dag . Zarah en sväng med. Roger ett par gånger. Varit och matat grannens kaniner. Och mina då med så klart. Ja men sånt är livet just nu i alla fall. Hoppas alla får en underbar dag...
Kram Chipp chopp Gummisnopp.
Margitha  • 50 visningar

Gillar