Ronny R.I.P

Ja idag skulle min äldsta bror fylla 56 år, men han blev bara 17 år.Han råkade ut för en oluýcka. dom höll på att leka vid en tunnel och ville veta vem som kunde nå ner till tågledningen först. och det råkade bli Ronny dom gjorde, det dom inte visste var att det kom ett tåg längre bort,så det var ström i ledningen. Han fick 17000 volt genom kroppen, dog ganska omgående. Hans bästs kompis och våran andra bror var med denna dagen. Jag var 12 år..

Jag kommer ihåg dagen som det var i går.

Men i dag som sagt skulle han bli 56 år.

Min andra bror tog livet av sig den sista maj . så ja nu är man ensam i syskonliga. Vilken tur att jag inte dog, för då hade Mor blivit ensam. Och ja mina barn hade blivit ensamma med om jag hade dött. det var inte min tur denna gången.Men nu får jag hjälp från alla håll. det känns så skönt. Däremot slutar min psykolog, så jag får byta igen. jag har haft ewa i 5 år. och har varit så nöjd med henne, men hon ska börja på ett annat ställe i stället. så hon letar upp en ersättare. Då blir det jobbigt i början innan man får förtroende för den nya, Men vi hoppas det går bra.

Idag slutar Roger kl 11:50, så vi får se vad vi kan hitta på i dag. senare kommer det en kaninköpare, och ska titta på en av mina söta kaniner... Hon vill nte bestämma sig fören hon sett henne. Låter bra det tycker jag.

Men vi ska nog ut och gå på långpromenad i dag i alla fall. det blåer inte så mycket i dag som i går. så då kan det vara skönare att gå..

Jag hoppas alla får en toppen helg och var rädda om varandra.

  • 34 visningar

Gillar