River bort matta i trappan.

japp. det har jag styrt med, Rev bort plastmattan dom lagt i trappan. den var inte snygg än gång. Nu är det bara träd. så idag har jag kämpat med lim som suttit fast. Men har varit kladdig. Det är som om den aldrig har torkat.

Så idag var jag och köpte mig lite rödsprit. Jag blev faktiskt skrattat åt på jem och fix i dag. Jag kommer in och frågar om dom har limtvätt. Han skrattar bara åt mig och undrar vad. Ja sånt man tvättar bort lim med. Limtvätt. Nä nått sånt har inte vi. (skratt)Kände mig ganska dum. fick köpa rödsprit i stället. Så jag kollade min flaska i dag och det står limtvätt på den. Så jag är inte så tokig som han tyckte,

Jag var på apoteket och handlade några saker. sen hem igen och fortsatte med trappan. Vilket jobb det är. ont i armarna så in i den. känns som spagetti. Nu ska vi bettsa eller hur det stavas den.... lacka den med så det håller. .

Ja så en liten bit har vi kommit i alla fall. Men jag var tvungen att ta tag i det, Annars hade det inte blivit av.

Vi trodde att vi skulle få byta ABS Givarna i morgon, men det blev tydligen inte så då delarna inte har kommit idag. SUCK

Nu har jag lagat lite mat med, Blev hemmagjort pizza. med sallad. Hoppas salladen blir bra. alltid svårt att göra sallad. Nu ska snart khyla ha sin penselin och kaninerna ha sitt, så det är någonting hela tiden. Men jag trivs med det så.

Jag avslutar för dagen. Tjipp

  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer