R.I.P Börje

hej, idag fick vi besked att Rogers Andra bror Börje avlidit. Han hade hittats i hemmet i dag. Så polisen kom ut till oss i dag och berättade den tragiska nyheten. tyvärr så var inte Roger hemma,så jag fick berätta det för honom. Alltid svårt att påbörja en sådan mening. Men sagt och gjort så gick det bra trotts allt.
Värre var det ju att berätta det för Ellen Rogers mor. Hon har nu förlorat två söner inom loppet av två år. en son som dom fortfarande inte har hittat och sen Börje i dag. 68 år gammal. exakt 10 år mellan Roger och Börje.
Ringde och berättade för Sandra med. Jag tror Roger var glad att jag var med i dag och berättade det för Ellen. Lasse skiter jag i att berätta det för. det får någon annan göra. han förtjänar inte det.
Ihelgen har dom haft Missing peopel ute och sökt efter Lollo. Rogers andra bror som för svsnn i april för snart 2 år sedan. han har gått upp i rök. ingen vet vart man ska leta. Det stog om det i NT idag. för mycket snö tydligen. Men jag hoppas att vi hittar honom snart så vi kan avsluta detta för Ellen skull.
Ja så det händer saker hela tiden i våran lilla familj.

Jag hoppas att Ellen får sova i natt och inte lider för mycket. Information om hur han gick bort vet vi inte ännu,men det kommer från rättsläkaren vart efter,
Så nu avslutar jag för denna dag/kväll...

  • 136 visningar

Gillar