REGN REGN UNDERBARA REGN


Hej.Underbara regn, Har njutit av detta regn nu, och det blir så mycket bättre luft ute. och Inne med för den delen. Igår var vi och hämtade lite virke, så nu kanske Sambon blir färdig med Carporten. Bönderna jobbar för fulla maskiner ute nu.....Skördar. plöjer. mm... 😄
Jag har i dag ägnat mig åt wifi saken jag skickade efter. så nu ska jag ha internet överallt i huset.Hoppas det med. Jag skrev ett inlägg nyss,men det blev fel så det blev borttaget, och det kanske var en mening med det. så jag skriver inget om vad jag skrev i detta inlägg finns alltid en mening med saker och ting, går någonting galen en gång så ska man nog inte försöka en gång till. eller så är det tvärtom, men vem törs prova. Ja nu svamlar jag bara, men det är ju lite kul det med.
Fick skit av någon igår om att jag är för öppen på min facebook men jag vet inte i vilket av inläggen han den personen menar, för enligt den personen så skulle min sambo få ryckte om sig. och får han det beror det på att han är så som jag skriver. han är dum i bland mot mig och säger saker om mig till mig som gör mig så ledsen, varför ska jag hålla inne med sådant då. jag vill med ventilera mig, och är det så så ska man inte läsa dennes facebook. jo men skvaller är alltid kul på ett jobb. Vilka kärringar dom är alltså, ursch säger jag. Men vad som är skönt nu är att han inte kan läsa det jag skriver här. är det någon som går in för att han ska se så skyll er själva 🚾. skit i min Facebook och lev lyckligt.

tjillevippen Margitha

  • Vardag
  • 18 visningar

Gillar