Rätt eller fel

Är det rätt eller fel att behöva ställa upp som vittne. När man är rädd.för hämnd Tänk om den som är den skyldiga får veta vem man är. På det viset hämnas. Jag menar alla uppgifter kommer fram till den skyldiga. Han får ju namn på den som ska vittna... Har jag för mig i alla fall.

jag hoppas jag har fel. för det känns inget bra alls. Bara det att man blir ju rädd att behöva ställa upp på detta.. Det är ju så då att man anmäler inte saker och ting till polisen om det blir på detta viset, Ja man blundar nog då. man blir rädd för att det blir hämnd av det. Ja jag skulle bli det i alla fall. Nu kommer många reagera på att det jag skriver är fel. Men det är bara tankarna som går i huvudet på mig. Vad om är rätt och vad som är fel. Man ska ju känna sig trygg.Men det kan man inte göra när det blir så här. Jag vet de gånger jag har varit med om någonting inom rätten så har man fått uppgifter om den andra Människan. till och med personnummer har stått i papperna.

Jag hoppas inte att så är fallet.För då kan man ju hitta den som vittnar.Jag vill ha fel.. Men ja så är det. Jag hoppas det kommer gå bra med allt som händer om kring detta. Inga namn nämnda...

Idag är det lite småkallt inne. det var 14 grader inne i köket. då varmluftpumpen inte blivit påfylld ännu. Men jag hoppas det blir snart. Jag behöver lite mer värme. det tar ju ett tag att elda upp för värmen. Och framför allt är veden är slut inne. Och vi inte har sågat. Vi hinner inte med allt som ska göras på dessa ljusa timmar som inte är många på dagarna.

Vi har massor att göra. Men hinner inte med. Det kommer saker i mellan hela tiden.

Ja så har vi bestämt oss för att börja måla och greja hemma med, men det var ingen som sa när vi ska börja, för Roger har ingen brådska

Vi hinner, vi behöver inte börja i dag väl. och i morgon har vi en hel del att göra ändå, så vi får vänta lite, så måste vi göra det och lite annat, men vi ska börja men inte just nu bara. SUCK jag undrar bara när ska vi börja. Jag har börjat med att riva ut mattan i trappan, det är ju alltid nått, men sen är det stilla där. Skrapat bort allt lim. så nu så ska den tvättas ordentligt med limtvätt. Så vi är säkra på att det är borta.

Ja så har vi ju köpt mattan redan till stora hallen och tamburen. men det är ju bara det att vi ska måla trapphuset med, och det behöver ju börjas med först, spackla i och slipa av mm. Ja så är det här. men som sagt vi kommer aldrig igång. För det är saker i mellan hela tiden.

Ja nu har jag klagat färdigt. Ha det gott nu så ses vi en annan dag.


  • 50 visningar

Gillar