Psykologen

Japp i dag är det psykologen jag ska träffa. jag är nervös för den tiden. vi har haft samtal ca 5 år och jag har mått ganska bra under de 5 åren. så kommer det en svacka och jag hittar botten. Det känns som jag sviker min psykolog genom detta självmordsförsök. men det är inget jag önskade göra..Bara blev så. Jag träffade en läkare i går och vi pratade en timma nästan. så fick jag en ny medicin som ska göra att jag inte blir så deppig. Man ska bli trött på den med, så man ska ta den innan man lägger sig, Men i ärlighetens namn kände jag inget av den. sov 2,45 i natt igen. så den gjorde ingen skillnad där i alla fall. Hoppas på det andra då, att jag inte blir så deprimerad. Men det skulle ta 2 veckor innan jag känner någon skillnad, så jag har en bit kvar.

Jag är med i en fantastisk grupp på Facebook, och dom som är där har stöttat massa. det är konstigt att man kan känna det trotts att man inte känner människorna där inne, Men dom finns där om man behöver dom.Jag har många vänner med har jag sett.

Jag ser att dom bryr sig om mig. Det känns så skönt att veta. Jag har fått skäll av flera vänner, men det tar jag hellre än tystnaden. Tystnaden är inget bra tecken..

Men jag kan inte göra så mycket åt det heller,

Nu ska jag förbereda mig för Ewa, så jag avslutar nu

  • 78 visningar

Gillar