Psykolog

tack och lov ska jag till min psykolog i morgon.ska bli skönt att få prata av sig lite.mår ju som en påse skit.visst har jag lite ljusa stunder. jag är inte helt svart, men det svarta överväger de ljusa stunderna.än så länge. Idag har jag i alla fall varit ute med bilen och köpt lite ägg. har inte orkat göra det på länge. så vi har haft ägg fattigt ett tag. Roger brukar ju få ägg med sig i matsäcken till jobbet, men inte nu på ett tag.

Imorgon blir det ytterligare ett stop till mödravården. så det blir en fullspäckad dag med mycket olika saker. hoppas jag orkar med det nu. men jag måste ju försöka.

Just nu sitter jag här. har fyllt diskmaskinen satt i gång den. fixat matlåda till Roger. snart dags att gå ut till kaninerna och ge dom sin mat och vatten.

själ åt jag pannkaka, medans Roger fick fisk potatis och spenat,och grönsaker. jag är inte så förtjust i fisk, då ska det vara lax....

Nu ser jag att mina glasögon är så skitiga så jag ser knappt vad jag skriver här :-D då är det nog dags att göra dom rena.

får se vad jag orkar :-D Ha det bäst nu alla

  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer