provtagning

Idag blev det av. vi kom dit kl 9 och det gick väldigt bra att ta provet. Hon sa ingenting nör dom stack henne. sen spruta dom i henne en lösning som skulle ge utslag på nästa blodprov. det har med kortisolet att göra. Sen så åkte vi hem och åt lite frukost. sen åkte vi tillbaka till kl 11.00 då nästa prov skulle tas. dom kunde ta det i samma som dom tog det första. Så det var ju smidigt. Sen fick vi vänta lite och fick med en paket som skulle lämnas på postlådan. Sen åkte vi hem. och lagade lite mat. hemmagjord pizza. lite rabarber paj på det med. sen så ringde zarah en stund.
Idag skulle vi få hem 25 kg chinchilla pellets. Men det hade blivit fel. Så det kom bara 5 kg. Men vi tog den så länge. Så kommer rätt nästa vecka. det räcker ett halvår ca. i morgon är det fredag. Roger jobbar halvdag. Han går till 11.50
Så då måste vi försöka få till lite ved.
sotarn skulle komma imorgon.men han är sjuk så det blir en annan dag. kollade senast och det var i mars dom var. 714 kr kostar det. inte billigt. Men det är ju bara att betala oxh se glad ut.
Nu sitter jag I köket och väntar in eller ner Roger. Sen ska jag försök lägga mig. är sjukt trött sov ca 3 timmar inatt. vaknade halv 5 så kunde jag inte somna om så vi gick ner och tog medicinen. som skulle tas kl 5. för provet skull.
Så ja jag känner mig lite små trött. så det ska bli skönt att få sova sen.
jag hoppas alla har haft en bra dag. även om inte solen har lyst hela dagen. men på kvällskvisten  kom solen fram.
ha det gött nu alla.
kram

  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer