prästen bokad

det såg illa ut ett tag då det inte fanns en präst ledig.Men jag fick tips hela tiden vart jag kunde hitta en,så till slut fick jag tag i en som är ledig den dagen den 18/8-18 kl 13 i våran trädgård.
Så mycket jobb blir det nu ett tag framöver. vi måste såga upp all ved som ligger där. sen ska det planteras lite fina blommor mm. ja det finns en del. planera vart vi ska vara. kolla upp partytältet så det finns i fall det är grått väder och vi ska duka till kaffet.
Men jag hoppas jag har vänner i detta läget. som kanske kan hjälpa till,men det vet jag att jag har. dom finns där överallt har jag märkt. jag tackar för all hjälp jag får..
Pontus Mårtensson heter prästen och är i från v Husbys församlingshem.. Ja idag kom klänningarna med och Ringen, där står datumet. klänningarna blev ju två st,så nu ska jag bestämma mig för vilken som är snyggast, jag vet ju egentligen vilken jag tycker är det. och det är den vita. så jag får väl bli vit brud i så fall. passade gjorde dom med. Nu är det bara skor,hår naglar mm. som ska fixas. och en ny hindersprövning..
4 månader innan. så i april maj kan jag skicka in en ny. Musiken måste med fixas. ja det blev en del att tänka på SNURR SNURR I BOLLEN

Ja så ligger det till i alla fall.
Nu avrundar jag

  • 147 visningar

Gillar

Kommentarer