Persikomarmelad.

Ja idag sov jag lite längre. det var skönt. Ringa apoteket och höra om dom har pexion hemma och  vetoryl till khyla. och gissa dom hade båda hemma idag. Så skönt. slippa åka tillbaka igen. sen hem och Roger började med bilen igen. Jag plockade av lite persikor här om dagen. och idag gjorde jag Marmelad på en del. Sen plockade jag av resten av persikorna och fick en stor hink till. Så jag fixade till frysen. Så nu ligger dom o h.väntar på att bli paj. kul att det blev så mycket på det lilla trädet. köpte det för ca 7 år sedan och så mycket frukt som det blev i år är helt otroligt. goda var dom med. Det var så mycket frukt så vi fick stödja grenarna. Dom höll på att gå av. Så är det.
Roger börjar se slutet på bilen. men det tog längre tid än han trodde.  vi har ju haft en jävla tur med vädret. sol och vackert..
Nu ligger jag I sängen ganska nöjd med dagen. blev 2 promenader med vovvarna i kväll. jag får gå ensam nu mera. Då han håller på med bilen. men jag vill ha den igång snart igen.
i morgon är det fredag och den här veckan har gått som bara den. poff från måndag till idag. vart tar dagarna vägen. jag tycker inte att jag ligger så länge så dagarna blir förstörda. 
Men men nu är det som det är. nu ska jag sova snart. Så ha en bra kväll och en bra natt.
kram.

Gillar