Pepsi.Ny vovve

Ny vovve i morgon. Japp.Han är så söt.Papilon/chihuahua. Mamman är Papilon. Ja då undrar nog många varför vi skaffar en hund till och då säger jag bara för att vi vill och det är vi som tar hand om det både ekonomiskt och annars. Vi ber sällan om hjälp för att göra saker. åker inte iväg på saker. Jag är hemma och tar hand om våra djur, och jag klagar aldrig, inte änns när jag nästan fick krypa ut till kaninerna när jag var sjuk. Bad inte om hjälp.Jag ber sällan om hjälp med att gå ut med hundarna från min sambo heller. Orkar han gör han det annars skiter jag i det och gör det själv.
Ja det är nog så att många får ont i magen av att man har så mycket djur, men jag känner mig hel på det viset. Jag kanske skulle passa å ett zoo med alla djur. Utan djur skulle jag dö...
Jag städar burar hela veckan, både inne och ute. kaniner chinchillor. Katterna vi har klarar sig själva. går ut och in. Hundarna klarar jag av själv.
Så ekonomiskt är det det jag vill lägga mina pengar på. sen om jag får problem med någonting så är jag helre utan ting en HUNDARNA.
Jag skulle dö utan dom. Här kommer bilder på mina pälsklingar.
Älskar alla lika mycket..
Nya pojken Pepsi född 6/12-16

Tequila född 30 Januari 2010

Märta född 20/12-2012

Mina chinchillor

En del av mina kaniner som är till salu

  • 105 visningar

Gillar