Penselin mm

Ja det är lite blandat just nu.
Har hänt så mycket sen jag skrev. Min lilla söta Khyla till dr. Men det var nog inte så farligt som vi trodde. Det blev för mycket med löpet som gjorde henne stressad. Hon mår bra igen och nu har vi henne på sträng diet. Och det går ner men sakta.
Sålt 2 kaniner till Valdemarsvik. ska åka och hälsa på någon dag....Har ätit penselin 7 dagar, då jag fick ett sår på benet i maj. och det blir inte bättre. Nu har jag inte blivit bättre,så det blir väl att gå tillbaka till vc en ny kur och flera prover Så har vi haft besök från Stockholm. Rogers brorsdotter och barn man. Underbar familj, jag hade aldrig träffat dom,men det känns som man känner dom redan.
Sen har jag haft ett stor nöje med att få träffa 11 rottweiler valpar. Hos Carola Åberg. vilken känsla att sitta hos dom och bli tuggad på pussad på kelade med. Underbart. Det har jag aldrig fått göra tidigare. Tack för det Carola.. ja jag fick nästan en heldag med henne. stan och fixa en massa saker. sen hem och ut med mina hundar och sen kom Roger hem och vi kunde åka vidare till henne och fika prata ha det roligt. Titta på massa papper som jag faktiskt förstod en del av.. Lite annat som jag inte går in på.. sen var vi ute och titta på en grävmaskin.
jag kom hem 21,30 och det var skönt att bara få vara borta ett tag utan att känna sig stressad.
sen blev det hem då och fixa mat låda , matsäck, släppa in kaninerna ge mat och vatten. Sen upp och fortsätta med Chinchillorna samma sak, mat och vatten. Lite kel med dom med.

Idag har jag varit med Mia i stället och vi hade en trevlig lunch på Östens stjärna med god buffe . sen gick vi och kolla lite på vårat stora sortiment av butiker i sörping hahahaha. gick fort. Hittade en klänning som jag gillade, blåa rosor på den. vit.. halva priset. 200:-.
Nu har jag varit hos kaninerna och utfordrat dom med mat och vatten.
sen har jag fixat matlåda till Roger och det är bara matsäcken kvar att fixa.
Idag var jag och inkasserade lite pengar som vi betalat för mycket igår. 30 kr för mycket. Tur att jag kolla upp det. men inga problem med den saken.
Och kan informera om Lollo att vi har fortfarande inte hittat honom,eller hört någonting ...
Ja så så ser det ut. men jag ska inte sitta här mer för jag har saker att göra.
kliar i såret på benet,så rengöra det och lägga på salva och plåster..
så vi ses nästa gång jag skriver...
tjillevippen Margitha
  • 0 visningar

Gillar