Panik

Ja i natt somnade jag ganska tidigt. men vaknade vid 12 tiden och kunde inte somna om igen. jag kan bara beskriva det med att jag hade panik i kroppen. vet inte hur jag ska förklara det på något annat vis. Jag kunde inte ligga stilla mer än ett par minuter i taget. så fick jag röra mig och lägga mig igen, så höll det på hela tiden till klockan ringde 5:45Som tur var så kunde jag lägga mig ett par timmar efter det Roger åkte till jobbet, så då kunde jag sova lite bättre.Men va jobbigt det är när man är så trött så man inte vet vilket ben man ska stå på.Jag hade tagit 6 st lergigan med för att jag skulle få sova ordentligt. men dom blev jag bara vinglig av och sluddrade när jag skulle ropa in hundarna igen. så det var inget att rekommendera att göra. Jag hoppas jag får sova i natt ordentligt.Idag har jag haft tid med Ninna. varti inne i staden en sväng, sen hem till henne och åt lite go mat. så fikade vi lite. Hälsade på deras Nya misse Anton.
Sen till Willys och handla lite som fattades. så hem och laga mat till gubben kom hem. det blev biffar med löksås och potatis.Så nu har jag fixat matlådan och frukosten till honom.
Ja så har jag sålt en kanin i dag med, Lina. Min rexkanin. jag försöker få ner antalet kaniner. Så nu försöker jag sälja rafiki med, men det går inte så bra..Han är så stilig herre.
Nu ska jag snart upp och mata lite djur, så jag avrundar lite här nu. ses en annan dag.

  • 40 visningar

Gillar