Operation

eller inte..Det är en bra fråga. Nu har Roger sökt för sitt navelbrock. och det ska vidare till kerurgen.. Men först måste han till dietisten för att ta reda på BMI är det över 30 får han ingen operation, är det lägre så skickar dom den vidare till operation...Jag räknade ut hans BMI Det ligger på 27.5 Han har börjat äta morötter i ställer för godis, vilket är ju bra, men vi vet vad som sätter sig på magen. och det är Ölen. Den blir som ett helt kärlekshandtak rund om. Men det tror han inte, men vi får väl se vad dietisten säger om den saken...Ja men frågan är om han säger som det är då med. hmm Ja det får jag väl aldrig veta..

Idag har jag kört Rogers dotter till sjukan, det gick ju bra. trodde inte jag skulle hitta ut till där hon bor. men det gick ju väldigt bra. Och när jag åkte hem såg jag att det var blåljus på en av vägarna, det fick jag reda på att det var en djurtransport som börjat brinna under färd. Men inga djur kom till skada...

Nu sitter jag här och har varit nere i söderköping och handlat lite med. Och nu står maten på spisen. Eldar med. Senare ska jag hoppa in i duschen.... Tvättade hårt i går bara..Men fy va mörkt det är ute nu för tiden, det blir aldrig ljust. tycker jag. Inte konstigt man blir deppig. Solen är ju så viktig. Ja nu väntar jag in Roger. han slutar 16:20 idag. så ett tag kvar. Men då är maten klar i alla fall.

Så nu avslutar jag här. Ha det bäst nu...,

  • 19 visningar

Gillar