Ont i hjärtat

Ja idag fick jag hugg i hjärtat.. Allt på samma gång. plus att jag fick höra att det är mitt fel att vi blivit lurade. Att jag skulle fatta det. Att jag lurat honom på pengar. Jag fick på det viset ångest. Och ont i hjärtat. Idag trodde jag att jag skulle få åka in på psykakuten. Jag fick ta en lugnande tablett.
jag tycker det är tråkigt att det ska bli så här. Han sa att vi skulle glömma detta när vi skickar paketet. Men har han glömt.nä det kommer upp rätt va det är.
jag har inte skrivit på någonting. Det hade han däremot. Fick hem ett papper med hans så kallade namnteckning. inte min. Men mitt fel blev det att jag inte visste att det skulle betalas varje månad. Han gick med på det utan att sen kolla upp hur det låg till. i stället låter han mig ta den delen. Jag sa till i början att det är sakerna vi får betala för. Då sa han att det var ju fina saker. Det kanske är värt pengarna. Men dom gjorde fel i avtalet i alla fall. Han skulle inte skriva på under samtalet utan efter samtalet. Så på detta viset som det blev då.så är det olagligt. Och det fick jag understryka. Dom lotsade honom genom hela avtalet. Men det får dom inte. Så det blev på det viset deras fall. Men det blir jag som får skiten.
nu ska jag försöka sova lite. förhoppningsvis går det bra. God natt

  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer