Om någonting hände mig

Ja om någonting händer mig Hur ska Roger klara sig då. Sånt har börjat röra sig i huvudet på mig. Jag måste börja skriva ner saker och ting. Annars står han här utan att veta ett dugg.. Han kan inte mata djuren för han ve inte hur mycket dom ska ha och vad dom ska ha mm . Jag har sådan stress i kroppen för detta. Jag pratade med min kurator om det. och jag ska börja skriva ner på papper. och till och med Prata med grannarna. så dom kan hjälpa till om det skulle krångla till sig för honom. Ja till och med Hundarna måste jag skriva upp hur ofta dom ska ut mm vilken mat dom ska ha.Nu är det väl så att det ska väl inget hända mig, men man börjar ju undra när allt detta med mig händer just nu. Vad kommer härnäst. Ja det är väl sånt jag inte vill tänka på.

Men roger vet inte hur man går in å sitt konto och kollar pengar eller betala räkningar heller för den delen. Ja det finns hur mycket som helst att skriva ner.

Jag vill inte tänka på det.Men jag måste göra det.

Idag blev det tidigt ute på vägarna. Jag och Roger skulle lämna min bil till verkstaden och Roger kunde inte ta sig till jobbet därifrån, så vi åkte två bilar. Så jag lämnade honom på jobbet, samma sak när han ska hem, då hämtar jag honom.

Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Bröstenheten. . Hoppas det kommer ett snart. Just nu städar jag och håller igång så jag har annat att tänka på.

Nu slutar jag skriva här och hoppas ni får en trevlig dag.

  • 71 visningar

Gillar

Kommentarer