odödlig

Ja faktiskt så trodde jag mina föräldrar var odödliga. jag trodde hela tiden att dom skulle leva mycket länge. jag accepterade inte att pappa ringde till mig o h sa att jag borde komma in o h hälsa på. för jag har ingen lång tid på mig i livet. två veckor innan han går bort handlar det om. jag sa bara att du kommer snart hem igen.  Jag väntar till dess. två veckor senare ringde en sköterska till mig och sa att det är bäst att jag kommer in. för pappa var inte vid medvetandet längre. han kunde dö när son helst. jag åker in så jag är där vid 10 tiden den 5/5-12 satt och vakade. jag bestämde mig för att åka hem och komma tillbaka i morgon. jag åkte kl 21: 00
jag fick ett samtal när jag kom hem ca 21:30 att pappa gick bort.  Han väntade till Hans fru var ensam med honom.då slöt han sina ögon och somnade in.
Samma sak med mamma. jag får ett samtal söndag den 14/2 att mamma är på birkagården. och hon är dålig. Så jag lovade Ingvar att ringa dit och hörs när jag kunde komma ner. jag hade fullt hela veckan så vi sa torsdag. måndagen  ringde Ingvar och sa att det är bäst du kommer ner. din mamma är dålig.
jag var då i söderköping. Så jag åkte dit direkt. möter mamma som verkligen är dålig.
jag hade hört av mig till mina barn med så dom visste läget.
jag satt måndagen och fick prata med läkaren. Han sa att hon inte har lång tid kvar. Så det vore bra om du är här så mycket som möjligt. Så Ingvar och jag satt där och vakade. tisdagen kom och jag fick telefonen.  det var candra. Hon ville komma dit med.
Hon kom och vi stannade till den 18/2-21 kl 16.08 då hon slumrade in för gott.
Men mina föräldrar skulle ju aldrig kunna dö. det fanns inte i mina tankar.
Nu är båda borta och vi begravde mamma idag. i skällviks kyrka. kl 14.00
mycket vackra låtar. blommorna. Allt var bra fixat. tack Borsgårds  och tack prästen  Stefan Sandberg. tack candra för att du hjälpte till . tack zarah för att du står ut med mina funderingar.
Nu ska mamma bara läggas i minneslunden I skällvik. Sen är det bara resten kvar.
Nu avslutar jag.
Margitha 

  • 53 visningar

Gillar