Nytt sök med missing people

Ja det tror jag mer på en det polisen skriver. Missing people kommer genomföra ett nytt sök efter Lollo som varit borta mer än i ett år. två år i april.Polisen ger ut information som är gammal bara...
Jag funderar på om man ska vara med och söka eller om det blir för involverat i fall man hittar honom, det kanske blir men för livet.
Jag önskar inget mer än att man kan hitta honom nu, ja eller det som är kvar av honom.
jag hoppas de som gjort detta får ett straff som heter duga när dom väl får fast dom/den jag tror det är flera stycken som är med, ingen klarar detta ensam.
Så dom som är inblandade törs inte prata med polisen då det nog blir hotade av de andra som är med och då blir det att dom tiger hela bunten. rädda för varandra. och det kanske dom ska vara,när man ser va dom kan göra med en så snäll kille som lollo. då kan man tänka sig va dom gör mot varamdra.Inte för att jag bryr mig om i fall dom tar dö på varandra, men dom gör väl det. det vore en välgärning om dom sållade ut sig själva. men det vore ett för lätt straff. dom ska lida ordentligt.
Ja så nu håller vi tummarna för att det händer någonting någonstans.
Julen är snart över och man kan plocka bort alla julsaker man plockat fram.skönt när allt går tillbaka till vardag. Nu är det nyår kvar sen tänker jag inte vänta längre med sakerna. se om vi hittar några bra fina lampor till köket som vi kan sätta upp. Nä nu ska jag inte slösa fler bokstäver på detta utan göra annat. ses när vi ses.

  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer