Nytt avgassystem

Tja!!!!!
Jag är ganska stolt över mig själv som klarat detta nu. Jag kämpar varje steg. jag tar till och med en promenad innan kl slår 00 så jag skulle klara detta mål. så när kl stog på 23.58. stog jag på ett ställe och sprang så jag klara det på sekunden...
Jag tog bort tejpen från foten i går, så det ska bli spännande att se hur det blir skillnad. Idag skiner solen för fullt och jag sitter här inne och skriver. Jag skulle vilja vara med och gå med hundarna, men jag vill inte utsätta fötterna för det nu innan jag fått inlägget. Jag hoppas dom har kul i allafall. och sen ska det bli skönt att inte Khyla eller Märta Löper.. Märta har nog löpt klart, men Khyla har efterlöpet kvar. så snart är det över och allt kan gå till den normala igen.. Jag har putsat fönster i hallen här i dag och det behövdes. Mina blommor syns ju inte utifrån annars....Jag funderar på att gå ut och begrava lilla SURRE nu är det ju mjukt i marken igen,. Han ligger i frysen just nu. och där vill jag ju inte ha honom så länge. Jag har tittat ut en plats till honom. så det kommer bli toppen. ska plantera lite blommor där med. 
Jag sitter och funderar på vart eller hur jag ska kunna anonsera ut chinchilorna behöver inte ha så många. Dom har inget roligt liv.... Jag ska nog bara ha en eller två kvar. eller ingen. jag vet inte. jag har ingen hjälp med dom att mata eller rengöring av burar mm, så jag vet inte jag orkar inte allt själv. Hundar katter chinchillor ... Jag ska forska i detta..
Två chinchillor blev 6 st- hujeda mig. men jag älskar mina djur i allafall. men som sagt tiden och jag tål inte dammet som blir i rummet..
Nu ska jag avrunda detta och hoppas alla har en bra dag i dag och att solen ska skiner över alla i dag. kram till världen....

  • 29 visningar

Gillar