nya tag

tjabba
... Idag är det en väldigt grå dag. regn och molnigt. Inte roligt alls. men jag hoppas det blir bättre i veckan, jag har slarvat med Brunneny.kÄNNS INTE SÅ KUL. jag hoppas vi kommer i gång med träningen i morgon med, så man kan känna sig lite nyttig. Idag har jag ätit gröt ägg macka till frukost, Lunch. Broccoli karekotlett .
  

>

middag hemlagade biffar med löksås och potatis. så nu står jag mig till nästa år eller nått. Känns det som nu i allafall. Nu sittr jag här och lyssnar på hundrana som leker för fulla muggar i vardagsrummet. och märta morrar och grejar, så hon har nog roligt låter det som... Roger sitter och läser tidningen, och vill titta på tv om ett tag,men vi har inte riktigt samma smak han och jag,men jag försöker bäska med hans val.
Zarah ringde i dag och vi prata en stund. och sen spelade jag lite, och senare kollade jag upp min dator som muppade sig lite, men nu är den som den ska igen, Skrivaren funkade inte igår, men det löste vi med. Så nu kan man skriva ut det viktigaste igen.. Imorgon kl 9.30 ska Mia och jag få instruktion om maskinerna på träningsverket. det känns ju lite bra, då man behöver veta lite. Jag hoppas det blir bra i allafall och att det kommer ge resultat.  vill ju gå ner massa i vikt. 


första dagen denna bilden...

Ja jag hoppas vi ser lika glada ut efter ett par månader hahahaha. men jag tror det, för det är kul att träna...


Så jag säger tjillevippen på er och ses en annan dag...

  • 19 visningar

Gillar