Ny skallgång


Ikväll är det dags igen för en ny skallgång i Gusum. ALLA ÄR VÄLKOMNA ....
Ikväll är det med Missing people och det känns bra. och jag hoppas dom hittar någonting som säger någonting om vart han är, eller en ledtråd.. Jag tycker inte vädret var det bästa men vad gör man åt det. Idag har jag varit inne i Norrköping och träffat min yngsta dotter. ja igår umgicks vi med,på citygross. Idag på Rusta. Fick tag på lite saker som jag ville ha, det var bra. Miniväxthus. det är lite kul. Hoppas det går att få ihop det bara. rör överallt..... Sen fick jag ett samtal av någon som jag inte pratat med på ett tag. Och det var med kul. Hon mår så mycket bättre och det hördes. jag är glad för hennes skull,Hon har lyckats sluta röka med, Gå upp i vikt mm... Skönt. Hoppas vi kan träffas med snart, för det var ju hundra år sedan vi träffades och åt mat ihop,eller bara fika...
Jag jag vet inte vad jag ska skriva mer för stunden då det är samma sak som händer bara. allt oh inget om lollo. Men jag hoppas han kommer till rätta snart. Hur ska det gå med alla hans räkningar och hans saker.Ja vem hjälper till att kolla till hans räkningar eftersom inte vi får komma in i lägenheten.
Roger har jobbat i två dagar i alla fall, han tycker det är jobbigt att det är så här.
Ja jag kanske ska hitta på någon mat till karlsson, har stekt strömming i dag så det och någonting till det...Nu är han hos Tandläkaren och ska se om dom kan fixa hans glugg han har.
Ja så är det. Men jag avrundar nu.... ser om jag skriver senare igen. Eller i morgon.... kram
tjillevippen

Margitha
😌
  • Vardag
  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer